Lär känna Sundlings - Marius Houg - SUNDLINGS
Publicerad den Lämna en kommentar

Lär känna Sundlings – Marius Houg

I över 30 år har vi värnat om att hålla högsta kvalitet vad gäller råvaror, service och kvalitet. Framöver kommer du få lära dig mer om familjeföretaget Sundlings. Vilka är stjärnorna bakom grytorna i produktionen? Vem svarar i telefonen när du har några frågor? Och vem är han, popcornkungen som skapade allt?

Här har ni Marius, norrmannen som tagit sig an rollen som Sundlings nya operativa serviceledare. Från borriggen i Norge renoverar han nu en hästgård, gärna under tonerna av klassisk musik. Framöver kommer Marius både serva våra maskiner på plats men även ute hos våra kunder. Möt Marius Houg.

Namn: Marius Houg

Arbetsroll: Operativ serviceledare

Tidigare arbetet med: Försvarsmakten, psykiatri, rivningsrobotar, lastfartyg och borriggar.

Hur länge har du arbetat på Sundlings? I en vecka

Vad fick dig att vilja jobba på Sundlings? Jag blev kontaktat av en rekryterare, och när jag så möjligheten att jobba med snacks var det självklart.

Vad gör du när du inte jobbar? Jag renoverar en hästgård, tränar crossfit i mellanåt och njuter av livet med vänner och familj.

Något som många inte vet om dig? Jag kan inte vissla och att jag gillar klassisk musik!

Vad är det bästa med att jobba på Sundlings? Jag har otroligt vänliga kollegor, och en atmosfär präglat av att hjälpa varandra.

Vilken är din favoritprodukt hos Sundlings och varför?Cheddar popcorn!!! Perfekt mängd kryddor och man vill bara äta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *