Lär känna Sundlings - Louise Larsson - SUNDLINGS
Publicerad den 2 kommentarer

Lär känna Sundlings – Louise Larsson

I över 30 år har vi värnat om att hålla högsta kvalitet vad gäller råvaror, service och kvalitet. Framöver kommer du få lära dig mer om familjeföretaget Sundlings. Vilka är stjärnorna bakom grytorna i produktionen? Vem svarar i telefonen när du har några frågor? Och vem är han, popcornkungen som skapade allt? 

Nytt år och nya medarbetare att lära känna! Denna vecka får vi lära känna vårt senaste tillskott, Louise! Rim-experten som mer än gärna slänger på en dansbandsdänga under träningspasset. Det är henne du kommer möta när du mailar eller ringer Sundlings. Möt Louise Larsson. 

Namn: Louise Larsson

Arbetsroll: Orderadministratör

Tidigare arbetet med: Butik och restaurang, instruktör på STC, ekonomiassistent på Imazo i Vara och nu senast ordermottagare på Rådasand.

Hur länge har du arbetat på Sundlings? 2 veckor!

Vad fick dig att vilja jobba på Sundlings? Tjänsten som låg ute ropade till mig att söka och Sundlings verkade mån om sina anställda. Sen låter det ju inte helt fel att jobba med något som är så gott!

Vad gör du när du inte jobbar? Umgås med vänner och familj, mycket tid med barnen. Tränar gärna när jag behöver en stund för mig själv, då till dansbandsmusik eller en bra podd.

Något som många inte vet om dig? Jag är en fena på att rimma!

Vad är det bästa med att jobba på Sundlings? Jag har känt mig så himla välkommen!

Vilken är din favoritprodukt hos Sundlings och varför?Cheddar Popcorn, för att de har den perfekta lagom smaken av ost. Och såklart Sourcream Popcorn, jag har alltid älskat sourcream-smak!

2 reaktioner på “Lär känna Sundlings – Louise Larsson

 1. Hej !
  Jag undrar om tjänsten som produktionsoperatör är tillsatt.

  Mvh
  Gunilla Karlsson

  1. Hej Gunilla,
   Tjänsten är tillsatt men du är välkommen att göra en spontanansökan till popcorn@sundlings.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *