Lär känna Sundlings - Lars Elfqvist - SUNDLINGS
Publicerad den Lämna en kommentar

Lär känna Sundlings – Lars Elfqvist

I över 30 år har vi värnat om att hålla högsta kvalitet vad gäller råvaror, service och kvalitet. Framöver kommer du få lära dig mer om familjeföretaget Sundlings. Vilka är stjärnorna bakom grytorna i produktionen? Vem svarar i telefonen när du har några frågor? Och vem är han, popcornkungen som skapade allt? 

Nu har du chansen att lära känna vårt nya stjärnskott, Lars! Den Stockholmske fartdåren som nu ska ta sig an vår satsning i dagligvaru- och servicehandeln. Möt Lars Elfqvist.

Namn: Lars Elfqvist

Arbetsroll: Key Account Manager

Tidigare arbetet med: Liknande roller på andra företag inom dagligvaru- och servicehandeln.

Hur länge har du arbetat på Sundlings? Sedan 10/5 2022

Vad fick dig att vilja jobba på Sundlings? En spännande utmaning i ett trevligt bolag med engagerade positiva människor och dessutom galet goda popcorn!     

Vad gör du när du inte jobbar? Umgås med familj samt vänner och en del träning. Sommartid blir det mycket båt i skärgården och vintertid skidåkning.

Något som många inte vet om dig? Jag har alltid gillat hög fart, oavsett om det är på land, på vatten eller snö!    

Vad är det bästa med att jobba på Sundlings? Bra kollegor och positivt arbetsklimat som genomsyrar hela bolaget, och kul att få vara med på satsningen gällande dagligvaru- och servicehandeln.     

Vilken är din favoritprodukt hos Sundlings och varför? Väldigt svårt då alla produkter är goda men när jag testade kanderade Caramel popcorn så blev jag helt såld, supergott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *