7 tips för att skapa det ultimata Alla Hjärtans Dag-myset hemma! - SUNDLINGS
Publicerad den

7 tips för att skapa det ultimata Alla Hjärtans Dag-myset hemma!

Have a POPPIN Valentines Day!

Årets mest romantiska dag står runt hörnet och planering av aktiviteter, presenter och middagar är i full gång! Har du, som många andra, panik över hur dagen ska firas och plånboken ekar fortfarande tomt från julens bravader? Lugn, we got your back! Oavsett om du ska fira med partner, själv, med vänner eller familj så kan dagen firas så kärleksfullt som bara går.

För att hjälpa er med inspiration listar vi här våra bästa tips för att skapa det ultimata Alla Hjärtans Dag-myset på hemmaplan! 

1. Frukost på sängen

Ge din love den bästa starten på dagen – en bricka full med godsaker i sängen. Trångt att få plats på brickan själv? Börja med kaffet och äggen och spara desserten till sist 😉 

2. Hemmaspa

Fluffiga handdukar, tända ljus och skön musik. Erbjud varandra en massage, ansiktsbehandling eller ett varmt bad. Eller varför inte alla tre! Kanske ett glas bubbel och några rosenblad kan skapa ännu mer stämning.

Och du, skippa telefonerna och njut av varandras sällskap. 

3. Skapa en picknick på vardagsrumsgolvet

Februari och picknick ute – NEJ TACK! Men låt inte vädret hindra att skapa en mysig stund på en filt. Lägg ut en filt på golvet och laga något enkelt och gott att äta på golvet. Hur romantiskt och kul är inte detta! Varför inte sätta på lite fågelkvitter i högtalarna för att skapa lite vårfeeling! 

4. Ge bort en kärleksförklaring

Tänk på det finaste du vet och låt kretiviteten flöda. Är det din pojkvän, hund eller dig själv? Alla behöver vi ett kärleksbrev ibland!

5. Bakvänd middag

Romantik behöver inte innebära en lyxig middag ute på stan. Spexa till det med att ändra ordningen på middagen! Börja med det göttigaste – efterrätten och avsluta med en lyxig förrätt. Vi har gjort en kärleksmeny som är svår att misslyckas med!

Efterrätt: Kärleksmums 

Varmrätt: Varför inte äta det ni åt tillsammans första gången? Alla hjärtans dag behöver inte vara lyx i överflöd. En pizza, hämtad eller hembakad är kärlek. Punkt!

Förrätt: Varför krångla – Toast Skagen såklart! 

6. Netflix & Chill

Streama er favoritfilm eller varför inte något riktigt cheesy romantiskt? Skapa en mysig bioatmosfär i soffan med tända ljus, filtar och givetvis Sundlings popcorn. Vill du få de varma som de aerveras på bio kan du köra de en snabb sväng i mikron! Här kommer våra förslag på några härliga kärleksfilmer:

  • The Notebook
  • One Day
  • Fifty Shades (alla tre såklart!)
  • Notting Hill
  • Titanic
  • P.S I Love You
  • Pretty Woman